Kik azok, akik támogatnak minket?

Junior Achievement Magyarország

A JA Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában évente 10 millió fiatalt segít céljaik elérésében.

EduRisk

  • Üzletviteli tanácsadás
  • Kockázatkezelés
  • Folyamatfejlesztés

Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda

Az RV17 Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda létrehozásával, a helyben elérhető szolgáltatásokkal, Rákosmente Önkormányzata a már működő vagy újonnan induló vállalkozások, vállalkozók számára kíván segítséget nyújtani, az ötlettől a megvalósulásig.

Kreatív Kontroll

A Kreatív Kontroll Kft. egy 2011-ben alakított online marketing vállalkozás, fő tevékenysége a szövegírás, valamint a tartalommarketing. Alapítója Sipos Zoltán marketingszöveg-író.

Jane Goodall Intézet

Dr. Jane Goodall 1977-ben hozta létre a Jane Goodall Intézetet a csimpánzok és élőhelyük védelmének érdekében. Az azóta eltelt idő alatt pedig már a világ 24 országában alakult Jane Goodall Intézet, s a globális hálózat összesen több mint 110 országot foglal magában. 1991-ben Dr. Goodall, a fiatalságba vetett hite és reménye jeleként útjára indította a Roots & Shoots környezeti nevelési programot, aminek tagjai aktív környezetvédelmi programok által azóta is nap mint nap enyhítik a bolygónkra nehezedő terheket.

Magyarósi Csaba

Videóblogger, egy széles körben ismert YouTube-os, aki 2006. november 5. óta van fent a neten.