Honlapkészítés

Szeretnél egy hatékonyan működő honlapot?

Fordulj hozzánk bizalommal ha céges weboldalról portálról vagy akár webshopról van szó.

Miért kell, hogy weboldalad legyen?

Vállalkozásunk megbízható, profi honlapok elkészítését vállalja gyors határidővel. Keress minket, ha magas színvonalú honlapot szeretnél megfizethető áron!

A sikeres vállalkozások elengedhetetlen lételeme egy megbízható, dizájnos honlap, amely javítja céged ismertségét, ezáltal több bevételt termel.

j

Csapatunk vállalja honlapod jövőbeni kezelését is: szerkesztjük, fejlesztjük, naprakészen tartjuk weblapodat! Percek alatt végrehajtunk bármilyen változást!

Az internetes jelenlét elengedhetetlen a mai világban. Egy minőségi honlap nagyot dob vállalkozásodon! Mindezt mi meghökkentően alacsony áron elkészítjük Neked!

Fontos, hogy honlapod tartalma minden eszközön, bármilyen méretű kijelzőn optimálisan jelenjen meg, „rugalmas” böngészést biztosítjon. Természetesen mi ezt abszolváljuk Neked!

p

Honlapod határozza meg a közvéleményt és az első benyomást vállalkozásodról, kulcsfontosságú egy jól kinéző, gyors, működőképes weboldal.

6 hiba, amit egy honlap készítésekor el szoktak követni

Q

Honlap készítés cél nélkül

  • Kinek szól a honlapod?
  • Mi a célod vele?
  • Milyen üzenetet közvetítesz a látogatóid felé?
  • Hogyan éred el, hogy az üzeneted világos legyen mindenki számára?
Q

Nem megfelelően irányítod honlapod látogatóit

Mindig meg kell mondanod a látogatóidnak, mit tegyenek. Ne hagyj potenciális ügyfeleket a levegőben lógni!
Adj konkrét lépéseket,
pl. „Rendeld meg most!”, „Iratkozz fel!”, „Hívj fel!”

Q

Az elérhetőségek nincsenek feltüntetve

Ezekből mindig a lehető legtöbbet tüntesd föl jól látható helyen, hogy a potenciális vásárlóid/olvasóid minél hamarabb kapcsolatba tudjanak veled lépni.

Q

Bonyolult navigáció

Ne készíts 2-nél többszintű menüt (kivétel a webáruházak termékkategóriái), strukturáld körültekintően honlapod tartalmát! Vezesd végig a látogatókat a weblapodon! Ha nem így teszel könnyen elveszítheted a látogatóid.

Q

Kezdőoldal nem megfelelő használata

Sok honlap tulajdonos egy nyelvválasztó vagy intro oldallal indul, amely hasznos időt vesz el a vásárló, ügyfél idejéből. Mind ezek mellett pedig nem a fő üzenetedre koncentrál.

Q

Tétlenség

Ha a fenti hibák igazak honlapodra, akkor a nagy hibát akkor követsz el, ennek tudatában tétlen maradsz, és nem tervezed át az online marketinged, vagy nem készítesz új honlapot!

Rendelj tőlünk, ha…

R

Megbízható honlapot szeretnél!

R

Ha jól kinéző, dizájnos weboldalt szeretnél!

R

Ha honlapodat alacsony áron szeretnéd elkészíttetni!

R

Ha szeretnéd honlapod jövőbeni fejlődését is biztosítani!

Lépj kapcsolatba, és kérj árajánlatot!

1 + 11 =